Juridisch advies op maat of interim jurist nodig?

Altijd een passende en flexibele oplossing


Iedereen loopt vroeg of laat tegen juridische vragen of problemen aan. Deskundig en toepasbaar advies is dan belangrijk. MSTRWRK kijkt naar een passende oplossing en geeft passend advies. We zijn daar waar we nodig zijn, wanneer we nodig zijn. Onze juristen bieden niet alleen een oplossing, maar verzorgen uiteraard ook de concrete uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en beoordelen van contracten, het maken van algemene voorwaarden of het inrichten en optimaliseren van de juridische bedrijfsprocessen.

Benieuwd hoe MSTRWRK kan helpen?
Bekijk onze diensten


Interim jurist

Tijdelijke juridische ondersteuning op locatie

In geval van te weinig (tijdelijke) juridische capaciteit of een gebrek aan bepaalde juridische expertise biedt MSTRWRK een passende oplossing. MSTRWRK beschikt over een groot netwerk van juristen die op elk gewenst moment in een team geplaatst kunnen worden. Op basis van de wensen en eisen van de klant is er altijd een oplossing op maat. Daarbij kijkt MSTRWRK verder dan alleen inhoudelijke expertise. Bedrijfscultuur en bedrijfsspecifieke omstandigheden zijn van groot belang voor het maken van een goede match. Onze juristen hebben jarenlange interim-ervaring in diverse branches. Hierdoor maken ze zich de context van een bedrijf snel eigen en zijn ze in staat om de belangen van een organisatie op de juiste wijze te behartigen.

Voordelen van jurist op locatie:
• Passende juridische expertise;
• Op elk gewenst moment inzetbaar;
• Gewenste interim-ervaring;
• Voor elke organisatie een oplossing op maat.

Ik wil een interim jurist

Flexibele schil

Juridisch advies waar en wanneer je wilt

Weinig tijd voor juridische vraagstukken of niet de gewenste juridische kennis in huis? Hulp nodig bij bijvoorbeeld het beoordelen van een zakelijk contract of advies voor het voeren van besprekingen en onderhandelingen? Of algemene voorwaarden nodig? MSTRWRK biedt altijd een passende en flexibele oplossing. Kortom: MSTRWRK is dé partner voor juridisch advies. Niet alleen inhoudelijk advies, want MSTRWRK zorgt ook voor de uitvoering en inrichting van werkprocessen. Al ons juridisch advies is geschreven vanuit het belang en insteek van de klant. Niet als doel op zich, maar om de klant daadwerkelijk te ontzorgen, zodat hij zich volledig kan focussen op dat wat van belang is voor de organisatie. Onze juristen denken graag mee!

Voordelen van juridisch advies op maat:
• Advies en uitvoering in één;
• Oog voor de belangen van de klant;
• Inrichting van (externe) juridische expertise;
• Verbetering juridische (bedrijfs)processen.

Ik wil juridisch advies
 

Meer weten over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een mail